Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Zaproszenie na Seminarium Wydziałowe!

Zaproszenie na seminarium wydziałowe
Data: 25.06.2025
Godzina: 10:00 - 11:30
Miejsce wydarzenia: ul. Balicka 122, sala nr 1.35
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie

Zaproszenie na Seminarium Wydziałowe!

📅 25 czerwca 2025 r. (środa)
🕙 godz. 10:00–11:30
📍 sala 1.35, ul. Balicka 122

Serdecznie zapraszamy wszystkich pracowników, doktorantów i studentów na seminarium Wydziału Technologii Żywności, podczas którego zaprezentowane zostaną dwa niezwykle ciekawe wystąpienia:


W programie:

🔹 dr Łukasz Byczyński
„Właściwości i potencjalne zastosowania mikroglonów w technologii żywności”
(prelekcja główna)

🔹 dr hab. inż. Paweł Ptaszek, prof. URK
„Z powrotem na Wydziale: relacja z jednostek badawczych w Szwajcarii, Holandii i Chinach”
Wykład otwierający nowy cykl:
„Z powrotem na Wydziale – relacje z naukowych podróży”


Nowa inicjatywa to szansa, by dzielić się doświadczeniami z wyjazdów naukowych: staży, badań i wizyt studyjnych, i wzajemnie się inspirować do odkrywania świata nauki poza granicami kraju.

Zapiszcie tę datę – będzie inspirująco i ciekawie!
Do zobaczenia!

Galeria zdjęć