Szkolenie ERC na Wydziale Technologii Żywności

Data rozpoczęcia: 16.04.2025
10:00:00
Data zakończenia: 17.04.2025 13:00:00
Miejsce wydarzenia: sala Rady Wydziału (1.35), budynek Wydziału WTŻ, URK, ul. Balicka 122
Organizator: Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
Data zakończenia: 17.04.2025 13:00:00
Miejsce wydarzenia: sala Rady Wydziału (1.35), budynek Wydziału WTŻ, URK, ul. Balicka 122
Organizator: Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
📢 Szkolenie ERC na Wydziale Technologii Żywności
W dniach 16–17 kwietnia 2025 r. na Wydziale Technologii Żywności odbędzie się szkolenie dotyczące przygotowywania wniosków ERC, prowadzone przez Katarzynę Kubicę-Oroń z Narodowego Centrum Badań i Rozwoju.
📍 Miejsce: sala Rady Wydziału (1.35), budynek Wydziału, ul. Balicka 122
🕙 Początek szkolenia: godz. 10:00
Program szkolenia:
🔹 16 kwietnia (ok. 3h)
– Zasady konkursów ERC
– Kryteria oceny, proces ewaluacji
– Struktura wniosku, budżet, część administracyjna
– ERC Mentoring Initiative
🔹 17 kwietnia (ok. 4h)
– Extended Synopsis
– CV i abstrakt projektu
– Scientific Proposal (B2) oraz opis ryzyka
Szkolenie otwarte, bez konieczności wcześniejszego zgłaszania udziału. Możliwy udział tylko w jednym z dni.