Seminarium Wydziału Technologii Żywności URK

Data: 23.04.2025
Godzina: 10:00 - 11:00
Miejsce wydarzenia: sala Rady Wydziału (1.35), budynek Wydziału WTŻ, URK, ul. Balicka 122
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
Godzina: 10:00 - 11:00
Miejsce wydarzenia: sala Rady Wydziału (1.35), budynek Wydziału WTŻ, URK, ul. Balicka 122
Organizator: Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Cena wejścia: Wstęp wolny
Powrót Zapisz w kalendarzu Zapisz w kalendarzu Google Pokaż na mapie
Seminarium Wydziału Technologii Żywności
📅 23 kwietnia 2025 r. | 🕙 Godzina: 10:00–11:00
📍 Sala 1.35, Wydział Technologii Żywności, ul. Balicka 122
Wydział Technologii Żywności serdecznie zaprasza na seminarium naukowe, podczas którego dr inż. Angelika Wojtyś z Katedry Analizy i Oceny Jakości Żywności wygłosi referat pt.:
„Perspektywy utleniania skrobi – wpływ modyfikacji fizycznych na jej reaktywność i właściwości funkcjonalne”
Seminarium ma charakter otwarty – nie jest wymagana wcześniejsza rejestracja.
Zapraszamy wszystkich pracowników, doktorantów oraz studentów zainteresowanych tematyką wykładu.