Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

 

Programy studiów (w roku akademickim 2024/2025) – studia stacjonarne
Kierunek studiów

Program studiów

Technologia Żywności
i Żywienie Człowieka – studia I stopnia

I rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3557278

II i III rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/297165387

IV rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2687787

Technologia Żywności
i Żywienie Człowieka – studia II stopnia

I i II rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3229171

Dietetyka – studia I stopnia

I  rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3557273

II i III rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2971663

IV rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2971663

Dietetyka – studia II stopnia

I i II roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3032729

Browarnictwo
i Słodownictwo – studia I stopnia

I rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3557269

II i III rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3032725

IV roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2696537

Gastronomia i Catering Dietetyczny – studia I stopnia

II roku w roku akad. 2024/2025 -  https://bip.malopolska.pl/api/files/3557281

II roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3225008

Food Engineering – studia II stopnia

 I roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2944617

Food Processing, Safety and Quality – studia I stopnia

 I roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2947814

 Aktualizacje sylabusów przedmiotów: https://bip.malopolska.pl/urkrakow,m,308184,programy-studiow.html