Studia stacjonarne
Programy studiów (w roku akademickim 2024/2025) – studia stacjonarne | |
---|---|
Kierunek studiów |
Program studiów |
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – studia I stopnia |
I rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3557278 |
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka – studia II stopnia |
I i II rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3229171 |
Dietetyka – studia I stopnia |
I rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3557273 II i III rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2971663 IV rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2971663 |
Dietetyka – studia II stopnia |
I i II roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3032729 |
Browarnictwo i Słodownictwo – studia I stopnia |
I rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3557269 II i III rok w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3032725 IV roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2696537 |
Gastronomia i Catering Dietetyczny – studia I stopnia |
II roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3557281 II roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/3225008 |
Food Engineering – studia II stopnia |
I roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2944617 |
Food Processing, Safety and Quality – studia I stopnia |
I roku w roku akad. 2024/2025 - https://bip.malopolska.pl/api/files/2947814 |
Aktualizacje sylabusów przedmiotów: https://bip.malopolska.pl/urkrakow,m,308184,programy-studiow.html