Charakterystyka sal
Nr sali | Ilość miejsc | Jednostka organizacyjna |
Osoba rezerwująca | Uwagi |
---|---|---|---|---|
Sale wykładowe | ||||
I | 120 | WTŻ | Andrzej Buczek | rezerwacja poprzez e-mail: andrzej.buczek@urk.edu.pl |
II | 100 | |||
1-35 | 45 | |||
Sale seminaryjne | ||||
0.41 | 15 | Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia | mgr inż. Anna Kuczera (tel. wew. 47-57) |
na stanie rzutnik i komputer |
0.72 | 20 | Katedra Technologii Węglowodanów i Przetwórstwa Zbóż | mgr inż. Katarzyna Szary-Sworst (tel. wew. 47-47) |
na stanie rzutnik i komputer |
0.91 | 30 | Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych | mgr inż. Marzena Dyba (tel. wew. 48-10) |
na stanie rzutnik i komputer |
0.111 | 30 | Katedra Technologii Produktów Roślinnych i Higieny Żywienia | mgr inż. Katarzyna Bartyzel (tel. wew. 45-25) |
na stanie rzutnik i komputer |
0.116 | 22 | Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego | mgr inż. Agata Bednarz (tel. wew. 47-63) |
na stanie rzutnik |
0.129 | 20 | Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności | mgr Joanna Piekarczyk (tel. wew. 47-60) |
na stanie rzutnik i komputer |
0.142 | 35 | Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego | mgr inż. Agata Bednarz (tel. wew. 47-63) |
na stanie rzutnik |
1.26 | 15 | Katedra Analizy i Oceny Jakości Żywności | mgr inż. Klaudia Kawa (tel. wew. 47-46) |
na stanie rzutnik i komputer |
1.52 | 30 | Katedra Chemii | mgr inż. Nikola Nowak (tel. wew. 43-36) |
na stanie rzutnik i komputer |
1.7 | 15 | Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii | mgr inż. Agnieszka Zielińska (tel. wew. 47-98) |
na stanie rzutnik i komputer |
1.87 | 12 | Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki | Janina Antolak-Jeleń (tel. wew. 48-12) |
na stanie rzutnik |
1.104 | 30 | Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki | Janina Antolak-Jeleń (tel. wew. 48-12) |
na stanie rzutnik |
1.124 | 20 | Katedra Biotechnologii i Ogólnej Technologii Żywności | mgr inż. Dagmara Poniewska (tel. wew. 47-95) |
na stanie rzutnik i komputer |