Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Zgodnie z § 10 Regulaminu Rektorskiej Komisji ds. etyki badań naukowych z udziałem ludzi (Załącznik nr 1 do Zarządzenia Rektora Nr 19/2024 z dnia 20 marca 2024 roku): „W nieprzekraczalnym terminie, co najmniej 14 dni przed planowanym terminem posiedzenia Komisji, wnioskodawca dostarcza do sekretarza Komisji egzemplarz uzupełnionego wniosku wraz z kompletem wymaganych załączników drogą elektroniczną za pośrednictwem platformy doręczeń elektronicznych EZD”.

Informacja o terminach posiedzeń znajduje się w zakładce Aktualności.

Wnioski należy składać wyłącznie drogą elektroniczną przez system EZD na konto Komisja ds. etyki badań naukowych z udziałem ludzi techniczne.

ikona plików pdfProcedura składania wniosków.

Obowiązuje nowy wzór wniosku i załączników. Pliki do ściągnięcia w zakładce Formularze.

 

Skład osobowy:

  1. dr n. med. Ewa Piątkowska, prof. URK (WTŻ) – przewodnicząca
  2. dr inż. Kinga Dziadek, prof. URK (WTŻ) – sekretarz
  3. dr Magdalena Kowalska (WR-E)
  4. prof. dr hab. Renata Kostogrys (WTŻ)
  5. dr hab. inż. Krzysztof Adamczyk, prof. URK (WHiBZ)
  6. ks. dr hab. Jerzy Brusiło (UP JPII)

Kontakt:

Sekretarz Komisji: dr inż. Kinga Dziadek, prof. URK

Adres: Wydział Technologii żywności URK, ul. Balicka 122, pok. 1.92.
EZD: konto Komisja ds. etyki badań naukowych z udziałem ludzi techniczne
tel. +48 12 662 48 17