Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

 

Archiwalne konferencje i sympozja organizowane przez
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytetu Rolniczego im. H. Kołłątaja w Krakowie

 

Temat konferencji Zasięg Termin zgłoszenia udziału Data i miejsce konferencji Nazwisko organizatora lub sekretarza Adres organizatora

6th Symposium Biotransformations for Pharmaceutical and Cosmetic Industry BPCI 2024

międzynarodowy 15 kwietnia 2024 17-19 czerwca 2024, Kraków

dr hab. inż. Anna Ptaszek, prof. URK

Instytut Katalizy i Fizykochemii Powierzchni PAN im. Jerzego Habera w Krakowie

 współorganizacja:

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
 Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego

ul. Balicka 122
30-149 Kraków
anna.ptaszek@urk.edu.pl

Konferencja naukowa „Przyszłość żywności czy żywność przyszłości?”
oraz
Jubileusz 50-lecia Oddziału  i Wydziału Technologii Żywności 

krajowy 29 lutego 2024 27-28 czerwca 2024, Kraków

dr Iwona Drożdż - sekretarz

Wydział Technologii Żywności
 Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii 

ul. Balicka 122
30-149 Kraków
iwona.drozdz@urk.edu.pl

Projektowanie żywności prozdrowotnej krajowy lipiec 2023 listopad 2023
Kraków

dr inż. Mirosław Kasprzak

Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
ul. Balicka 122
30-149 Kraków
tel. +48 12 662 47 86
miroslaw.kasprzak@urk.edu.pl

XV Konferencja Naukowa Żywność XXI wieku

"Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu"  

krajowy
31.05.2023 Kraków 21-22.09.2023 

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski

Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie 

Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków,
Tel: +48 012 662 47 56,
+48 012 662 47 77
zywnoscxxi@pttzm.org
67th International Congress of Meat Science & Technology międzynarodowy 01 lipiec 2021 23-27 sierpień 2021
tryb stacjonarno-hybrydowy

dr inż. Marzena Zając, prof. UR

Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie

tel. 12-662-47-86
marzena.zajac@urk.edu.pl
www.ICoMST2021.com
XIV Konferencja Naukowa Żywność XXI wieku "Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" Krajowa 27.03.2020  17-18.09.2020

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski

Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

 Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków,
Tel: +48 012 662 47 47,
+48 012 662 48 27
zywnoscxxi@pttzm.org
TRENDS IN ANIMAL PRODUCTS PROCESSING.  FROM FIELD TO FORK międzynarodowy 28.02.2019 30-31.05.2019
Kraków

Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych

Wydział Technologii Żywności

dr inż. Marzena Zając - sekretarz

Ul. Balicka 122
30-149 Kraków
Tel. 12 662 4786,
501 021 681

XIII Konferencja naukowa z cyklu „Żywność XXI wieku” - Żywność a składniki bioaktywne krajowy
15.02.2018 25.09.2018
Kraków

dr hab. inż. Jacek Słupski - przewodniczący komitetu organizacyjnego
dr Iwona Drożdż - sekretarz

Wydział Technologii Żywności,
Katedra Technologii Owoców, Warzyw i Grzybów
Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków,
tel. 12 662 47 54; 12 662 47 93
e-mail: zywnoscxxi@pttzm.org
e-mail: jacek.slupski@urk.edu.pl

XII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" pt. Żywność a innowacje krajowa 30.01.2016 22-23.09.2016
Kraków

dr hab. Aleksandra Duda-Chodak
dr inż. Dorota Najgebauer-Lejko

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Oddział Małopolski
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149 Kraków
tel. 12 662 48 05
e-mail: zywnoscxxi@pttzm.org

XVIII Szkoła Technologii Fermentacji "Postępy w mikrobiologii browarniczej - nowe mikroorganizmy, nowe piwa, nowe możliwości" międzynarodowa   14-16.04.2016

dr hab. inż. Aleksander Poreda

Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122,
30-149 Kraków
tel. 791 738 038
e-mail: aporeda@gmail.com