Archiwum
Archiwalne konferencje i sympozja organizowane przez
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytetu Rolniczego im. H. Kołłątaja w Krakowie
Temat konferencji | Zasięg | Termin zgłoszenia udziału | Data i miejsce konferencji | Nazwisko organizatora lub sekretarza | Adres organizatora |
---|---|---|---|---|---|
6th Symposium Biotransformations for Pharmaceutical and Cosmetic Industry BPCI 2024 |
międzynarodowy | 15 kwietnia 2024 | 17-19 czerwca 2024, Kraków |
dr hab. inż. Anna Ptaszek, prof. URK |
Instytut Katalizy i Fizykochemii Powierzchni PAN im. Jerzego Habera w Krakowie współorganizacja: Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie ul. Balicka 122 |
Konferencja naukowa „Przyszłość żywności czy żywność przyszłości?” |
krajowy | 29 lutego 2024 | 27-28 czerwca 2024, Kraków |
dr Iwona Drożdż - sekretarz |
Wydział Technologii Żywności ul. Balicka 122 |
Projektowanie żywności prozdrowotnej | krajowy | lipiec 2023 | listopad 2023 Kraków |
dr inż. Mirosław Kasprzak |
Wydział Technologii Żywności Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych ul. Balicka 122 30-149 Kraków tel. +48 12 662 47 86 miroslaw.kasprzak@urk.edu.pl |
XV Konferencja Naukowa Żywność XXI wieku "Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu" |
krajowy |
31.05.2023 | Kraków 21-22.09.2023 |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie |
Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ul. Balicka 122, 30-149 Kraków, Tel: +48 012 662 47 56, +48 012 662 47 77 zywnoscxxi@pttzm.org |
67th International Congress of Meat Science & Technology | międzynarodowy | 01 lipiec 2021 | 23-27 sierpień 2021 tryb stacjonarno-hybrydowy |
dr inż. Marzena Zając, prof. UR |
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie tel. 12-662-47-86 marzena.zajac@urk.edu.pl www.ICoMST2021.com |
XIV Konferencja Naukowa Żywność XXI wieku "Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta" | Krajowa | 27.03.2020 | 17-18.09.2020 |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie |
Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ul. Balicka 122, 30-149 Kraków, Tel: +48 012 662 47 47, +48 012 662 48 27 zywnoscxxi@pttzm.org |
TRENDS IN ANIMAL PRODUCTS PROCESSING. FROM FIELD TO FORK | międzynarodowy | 28.02.2019 | 30-31.05.2019 Kraków |
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Wydział Technologii Żywności dr inż. Marzena Zając - sekretarz |
Ul. Balicka 122 |
XIII Konferencja naukowa z cyklu „Żywność XXI wieku” - Żywność a składniki bioaktywne | krajowy |
15.02.2018 | 25.09.2018 Kraków |
dr hab. inż. Jacek Słupski - przewodniczący komitetu organizacyjnego |
Wydział Technologii Żywności, |
XII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku" pt. Żywność a innowacje | krajowa | 30.01.2016 | 22-23.09.2016 Kraków |
dr hab. Aleksandra Duda-Chodak |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności |
XVIII Szkoła Technologii Fermentacji "Postępy w mikrobiologii browarniczej - nowe mikroorganizmy, nowe piwa, nowe możliwości" | międzynarodowa | 14-16.04.2016 |
dr hab. inż. Aleksander Poreda |
Wydział Technologii Żywności |