Logo Uczelni
Wydział Technologii Żywności

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

X Międzywydziałowych Mistrzostwach Uniwersytetu Rolniczego w narciarstwie alpejskim i snowboardzie.

08.03.2022

WYGRALIŚMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorące podziękowania dla naszych wspaniałych studentów, którzy w niedzielę, tj. 6 marca br. Dali z siebie wszystko zajmując wysokie miejsca w poszczególnych konkurencjach (wyniki poniżej), dzięki czemu zagwarantowali Wydziałowi Technologii Żywności I miejsce w X Międzywydziałowych Mistrzostwach Uniwersytetu Rolniczego w narciarstwie alpejskim i snowboardzie. 

W zawodach, które odbyły się na stoku Kaniówka w Bukowinie Tatrzańskiej uczestniczyli pracownicy, studenci oraz dzieci.

Klasyfikacja międzywydziałowa:

I miejsce - Wydział Technologii Żywności

II miejsce - Wydział Rolniczo-Ekonomiczny

III miejsce - Wydział Leśny

NARCIARSTWO ALPEJSKIE  

W kategorii dzieci: 

I miejsce – Jan Okólski-Komakhidze

II miejsce – Bartłomiej Surman

III miejsce – Paweł Okólski-Komakhidze 

W kategorii młodzież:

I miejsce – Maria Kulig  

W kategorii – studentki:

I miejsce – Barbara Polak (WTŻ).

II miejsce – Sara Gzyl (WHiBZ), 

III miejsce – Aleksandra Kwarciany (WTŻ).  

W kategorii – studenci:

I miejsce – Krzysztof Krasnodębski ( WIPIE), 

II miejsce – Jan Malczyk (WTŻ), 

III miejsce – Paweł Łukaszczyk (WTŻ). 

W kategorii – pracownice:

I miejsce - Magdalena Kulig (WBiO)

II miejsce – Agnieszka Swatek, (Pracownik administracji)

III miejsce – Krystyna Kruczek (Pracownik administracji)

W kategorii – pracownicy:

I miejsce – Jarosław Socha (WL)

II miejsce – Tomasz Zaleski ( WRE)

III miejsce - Sławomir Francik (WIPIE)

SNOWBOARD

W kategorii – snowboard - kobiety:

I miejsce – Kamila Kaczmarczyk-Wójtowicz (WHiBZ)

II miejsce - Nosek Anna (WISiG). 

III miejsce – Justyna Skupień (WTŻ)

W kategorii – snowboard - mężczyźni:

I miejsce - Bartłomiej Łętocha (UCMW),

II miejsce – Piotr Łucki (WBiO)

III miejsce – Sebastian Kozłowski (WIŚIG)

Serdecznie gratulujemy i dziękujemy!