Webinarium z cyklu „NatURalna porcja wiedzy na śniadanie” 19.05.2025 r. - ZAPROSZENIE!

🍦 Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie pełne wiedzy i smaku!
Jeśli interesuje Cię świat lodów, produktów mlecznych i zdrowego odżywiania – nie może Cię zabraknąć!
📅 Start: Poniedziałek 19.05.2025 r.
godz. 9:30 -11.30
online
W programie:
🔍 "Lody bez tajemnic" – dowiedz się, jak powstają najlepsze lody i co kryje się za ich jakością!
💡 Moda na produkty wysokobiałkowe – sprawdź, czy mleko wpisuje się w nowoczesne trendy żywieniowe.
❓ Mleczne pytania, dietetyczne odpowiedzi – praktyczne wskazówki od dietetyka.
Spotkaj się z ekspertami z Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie i Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
To idealna okazja, by połączyć naukę z pasją do dobrego smaku!
Szczegółowy program wydarzenia:
· Lody bez tajemnic. Cz.1. Porcja lodowej wiedzy (dr hab. inż. Dorota Najgebauer-Lejko, prof. URK)
· Lody bez tajemnic. Cz.2. Od pomysłu do pucharka (dr hab. inż. Marek Sady, prof. URK)
· Moda na produkty wysokobiałkowe. Czy białka mleka i wyroby mleczarskie się w nią wpisują? (dr inż. Marek Szołtysik - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
· Mleczne pytania, dietetyczne odpowiedzi (mgr Maria Przyborowska-Sapek)
Dodatkowe informacje:
- Po wystąpieniach Ekspertów będzie tradycyjnie krótka sesja Q&A
Jak dołączyć do wydarzenia?
Wystarczy kliknąć w poniższy link:
Zarezerwuj czas! Będzie merytorycznie i smacznie 😊