Szanowni Państwo, Zgodnie z Zarządzeniem Rektora nr 3/2022 z dnia 24 stycznia 2022 r. informujemy, że...
02.02.2022
Szanowni Państwo, Zgodnie z Zarządzeniem Rektora nr 3/2022 z dnia 24 stycznia 2022 r. informujemy, że przyjętą formą weryfikacji efektów uczenia się (egzaminy i zaliczenia końcowe) w semestrze zimowym 2021/22 na kierunkach studiów prowadzonych przez Wydział Technologii Żywności jest forma STACJONARNA.
Każdy egzamin/zaliczenie jest organizowany z zachowaniem zasad reżimu sanitarnego (dezynfekcja sal, lampy przepływowe, UV, maseczki, dystans 1,5-2m, istotnie zmniejszona liczebność osób mogących przebywać w danej sali itd.).
Proszę o bezwzględne przestrzeganie takich samych zasad również na korytarzach Wydziału (przed salami, koło szatni, w toaletach).
z poważaniem
prof. dr hab. Aleksandra Duda-Chodak
Dziekan Wydziału Technologii Żywności