Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

OFERTA WARSZTATÓW I ZAJĘĆ REALIZOWANYCH PRZEZ WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI W ROKU 2023/2024

19.12.2023

przedstawiamy ofertę warsztatów i zajęć realizowanych w roku szkolnym 2023/2024 dla uczniów szkół przez Wydział Technologii Żywności. Z uwagi na ogromne zainteresowanie warsztatami w ubiegłym roku, jesteśmy zmuszeni wprowadzić harmonogram...

Szanowni Państwo,

 w pliku zamieszczonym pod linkiem (Oferta warsztatów) przedstawiamy ofertę warsztatów i zajęć realizowanych w roku szkolnym 2023/2024 dla uczniów szkół przez Wydział Technologii Żywności. Z uwagi na ogromne zainteresowanie warsztatami w ubiegłym roku, jesteśmy zmuszeni wprowadzić harmonogram, który pozwoli na uporządkowanie oraz lepsze przygotowanie i realizację tych zajęć. Warsztaty nadal pozostają bezpłatne.

 W danym terminie (czasem jest to konkretny dzień, czasem można wybrać z kilku, ale decyduje o tym dostępność naszych sal) proponowane są warsztaty/zajęcia dla określonej grupy wiekowej. Do wyboru podanych jest kilka tematów, przy czym szkoła wybiera jeden temat, jeśli zajęcia trwają powyżej 135 minut lub może wybrać 2 różne tematy, o ile pojedyncze zajęcia trwają 90 minut lub krócej.

 W celu zarezerwowania terminu należy z co najmniej z 2-tygodniowym wyprzedzeniem napisać maila (agnieszka.pluta-kubica@urk.edu.pl), w którym proszę podać:

 1) pełną nazwę szkoły i telefon do kontaktu (na wszelki wypadek),

 2) liczbę uczniów, którzy wezmą udział w zajęciach i do której klasy uczęszczają

 3) preferowany temat warsztatów.

 Będziemy kontaktować się mailowo w celu ustalenia szczegółów.

 

UWAGA:

  1. Decyduje kolejność zgłoszeń szkół, przy czym pierwszeństwo mają szkoły z podpisaną umową o współpracy z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie lub Wydziałem Technologii Żywności.
  2. Z uwagi na ogromne zainteresowanie dana szkoła może skorzystać z warsztatów tylko raz w ciągu roku.