OFERTA WARSZTATÓW I ZAJĘĆ REALIZOWANYCH PRZEZ WYDZIAŁ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI W ROKU 2023/2024
przedstawiamy ofertę warsztatów i zajęć realizowanych w roku szkolnym 2023/2024 dla uczniów szkół przez Wydział Technologii Żywności. Z uwagi na ogromne zainteresowanie warsztatami w ubiegłym roku, jesteśmy zmuszeni wprowadzić harmonogram...
Szanowni Państwo,
w pliku zamieszczonym pod linkiem (Oferta warsztatów) przedstawiamy ofertę warsztatów i zajęć realizowanych w roku szkolnym 2023/2024 dla uczniów szkół przez Wydział Technologii Żywności. Z uwagi na ogromne zainteresowanie warsztatami w ubiegłym roku, jesteśmy zmuszeni wprowadzić harmonogram, który pozwoli na uporządkowanie oraz lepsze przygotowanie i realizację tych zajęć. Warsztaty nadal pozostają bezpłatne.
W danym terminie (czasem jest to konkretny dzień, czasem można wybrać z kilku, ale decyduje o tym dostępność naszych sal) proponowane są warsztaty/zajęcia dla określonej grupy wiekowej. Do wyboru podanych jest kilka tematów, przy czym szkoła wybiera jeden temat, jeśli zajęcia trwają powyżej 135 minut lub może wybrać 2 różne tematy, o ile pojedyncze zajęcia trwają 90 minut lub krócej.
W celu zarezerwowania terminu należy z co najmniej z 2-tygodniowym wyprzedzeniem napisać maila (agnieszka.pluta-kubica@urk.edu.pl), w którym proszę podać:
1) pełną nazwę szkoły i telefon do kontaktu (na wszelki wypadek),
2) liczbę uczniów, którzy wezmą udział w zajęciach i do której klasy uczęszczają
3) preferowany temat warsztatów.
Będziemy kontaktować się mailowo w celu ustalenia szczegółów.
UWAGA:
- Decyduje kolejność zgłoszeń szkół, przy czym pierwszeństwo mają szkoły z podpisaną umową o współpracy z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie lub Wydziałem Technologii Żywności.
- Z uwagi na ogromne zainteresowanie dana szkoła może skorzystać z warsztatów tylko raz w ciągu roku.