Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Oferta warsztatów i zajęć dla uczniów szkół średnich w roku 2025/2026

15.09.2025

Przedstawiamy ofertę warsztatów i zajęć realizowanych w roku szkolnym 2025/2026 dla uczniów szkół średnich i podstawowych przez Wydział Technologii Żywności.

Z udziału w warsztatach mogą skorzystać szkoły z podpisaną umową o współpracy z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie lub Wydziałem Technologii Żywności! W danym terminie proponowane są warsztaty/zajęcia o tematyce z podobnego zakresu. Do wyboru zawsze podanych jest jednak kilka tematów, z których szkoła może wybrać jeden temat lub max. 2 różne tematy.

W celu zarezerwowania terminu należy z co najmniej z 2-tygodniowym wyprzedzeniem napisać maila (agnieszka.pluta-kubica@urk.edu.pl), w którym proszę podać:

  1. pełną nazwę szkoły i telefon do kontaktu,
  2. liczbę uczniów, którzy wezmą udział w zajęciach i do której klasy uczęszczają
  3. preferowany temat warsztatów.

Skontaktujemy się w celu ustalenia szczegółów.
UWAGA:

  1. Decyduje kolejność zgłoszeń szkół (data dotarcia maila).
  2. Z uwagi na ogromne zainteresowanie dana szkoła (nie tylko klasa) może skorzystać z warsztatów tylko raz w ciągu roku.

ikona plików pdfOferta warsztatów