Logo Uczelni
Wydział Technologii Żywności

Wydział

Technologii Żywności

Godło Polski

ERASMUS+ Rekrutacja na rok akademicki 2022/2023

01.03.2022

Zapraszamy studentów zainteresowanych wyjazdem w ramach programu ERASMUS+ na studia i praktyki do składania dokumentów w dniach od 21.03.2022 – 28.03.2022. 

Rekrutacja jest jednorazowa i odbywa się na podstawie rozmowy kwalifikacyjnej w j. angielskim (termin rozmowy kwalifikacyjnej zostanie podany drogą mailową do osób, które złożyły dokumenty) i dostarczonych dokumentów.

Dokumenty będą z przyjmowane w dniach

  • 21.03.2022 godz. 8.00-9.00  pok. nr 1.13 Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki
  • 25.03.2022 godz. 8.00-9.00 pok. nr 1.13 Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki
  • 28.03.2018 godz. 8.00-9.00 pok. nr 1.13 Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki

 

Dokumenty wymagane do rekrutacji:

  • list motywacyjny
  • certyfikat dotyczący znajomości języka obcego
  • lista przedmiotów które będą realizowane podczas pobytu w Uczelni zagranicznej