DZIEŃ OTWARTY UNIWERSYTETU ROLNICZEGO W KRAKOWIE
Powitaj wiosnę z Wydziałem Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie!
Powitaj wiosnę z Wydziałem Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie!
Wydział Technologii Żywności zaprasza na Dzień Otwarty w pierwszy dzień wiosny, tj. 21 marca w godzinach od 12:00 do 15:00. Z przyjemnością będziemy gościć Was, przyszłych Studentów, w salach wykładowych oraz laboratoryjnych Wydziału.
NatURalnie fantastyczni Studenci z chęcią oprowadzą Was po korytarzach Wydziału oraz podzielą się wiedzą i ciekawostkami na temat studiów.
Program, harmonogram warsztatów i/lub wykładów oraz szczegółowe informacje na temat Dnia Otwartego: https://urk.edu.pl/index/site/3355/1085
Transmisja na żywo wybranych wykładów w ramach dni otwartych na WTŻ – zapraszamy do udziału!
Wykład 1: „Żywność na przestrzeni wieków – jak pozyskiwano żywność?" Prowadzący: dr hab. inż. Wiktor Berski, prof. URK
21 marca 2024, 11.45 - 12.45, Transmisja on-line będzie dostępna pod adresem: https://youtube.com/live/0A1HwdG5ors?feature=share
Wykład 2: „Kontrola łaknienia - co jeść w trakcie stosowania diety redukcyjnej, aby nie odczuwać głodu?" Prowadzący: mgr inż. Marta Kotuła
21 marca 2024, 14.20 – 15.20, Transmisja on-line będzie dostępna pod adresem: https://youtube.com/live/CgY7uEHRYzk?feature=share