Dyżury Komisji Rekrutacyjnej
02.02.2021
Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia stacjonarne II stopnia dla kierunku: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Dietetyka na rok akademicki 2020/2021:
Przewodniczący: Dr hab. Aleksandra Duda-Chodak, prof. UR - przewodnicząca zespołu wydziałowego (w okresie urlopu przewodniczącej dr hab. inż. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, prof. UR) |
|
Członek: Dr inż. Anna Dobosz-Kobędza |
Sekretarz: Dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów profesor UR |
Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne II stopnia: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
Dyżury: poniedziałek - piątek 9.00-12.00, pokój: 1.52
Tel.: 782 516 205, 669 680 010
e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl