Logo Uczelni
WTZ - logo

Wydział

Technologii Żywności

plik svg - godło

Dyżury Komisji Rekrutacyjnej

02.02.2021

Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia stacjonarne II stopnia dla kierunku: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Dietetyka na rok akademicki 2020/2021:

 

Przewodniczący:

Dr hab. Aleksandra Duda-Chodak, prof. UR - przewodnicząca zespołu wydziałowego (w okresie urlopu przewodniczącej dr hab. inż. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, prof. UR)

 

 

Członek:

Dr inż. Anna Dobosz-Kobędza

 

Sekretarz:

Dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów profesor UR

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne II stopnia: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Dyżury: poniedziałek - piątek 9.00-12.00, pokój: 1.52

Tel.: 782 516 205, 669 680 010

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl