Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
19.01.2023
III KONKURS NA PREZENTACJĘ W JĘZYKU OBCYM
10.01.2023
Erasmus+
09.01.2023
ERASMUS+. SPOTKANIA INFORMACYJNE DLA STUDENTÓW
09.01.2023
ODDAJEMY KREW
20.12.2022
Podpisanie porozumienia o współpracy ze Szkołą Podstawową im. Św. Królowej Jadwigi w Więcławicach Starych (Gmina Michałowice)
22.11.2022
Naukowcy WTŻ w rankingu Top 2% najlepszych naukowców na świecie
28.10.2022
Uprzejmie informujemy, że w dniu 31 października 2022 r. Dziekanat Wydziału Technologii Żywności będzie nieczynny.
27.10.2022
Spotkania w ramach Programu Erasmus+
12.10.2022
Czas nauki-NOWY ODCINEK PROGRAMU Z CYKLU "CZAS NAUKI" PT. „FOLIE BIODEGRADOWALNE” – PIONIER TV
Poprzednia
1
...
4
5
6
...
21
Następna