Używanie JavaScriptu w Twojej przeglądarce jest obecnie wyłączone. Niektóre elementy serwisu mogą działać nieprawidłowo, dlatego rekomendujemy jego włączenie.
Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
Szukaj
Wyszukiwarka
Wyszukiwanie zaawansowane
Przełącz tryb jasny / ciemny
Logo HR - otwiera nowe okno
Microsof 365 - otwiera nowe okno
Poczta pracownicza - otwiera nowe okno
USOS - otwiera nowe okno
Skład osobowy
Wydział
Technologii Żywności
Menu
Uniwersytet
Wydział
Kandydat
Student
Absolwent
Pracownik
Nauka
Strona główna
Aktualności
Aktualności
10.05.2022
Oddajemy krew
05.05.2022
Drogie Studentki, Drodzy Studenci Wydziału Technologii Żywności!
19.04.2022
Erasmus+ Spotkanie z partnerami z Niemiec
24.03.2022
МОЖЛИВІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ НАВЧАННЯ З РОЗВИТКУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ СТУДЕНТАМ З УКРАЇНИ
14.03.2022
ERASMUS+ Rekrutacja na rok akademicki 2022/2023
08.03.2022
X Międzywydziałowych Mistrzostwach Uniwersytetu Rolniczego w narciarstwie alpejskim i snowboardzie.
07.03.2022
ERASMUS+. SPOTKANIA INFORMACYJNE DLA STUDENTÓW
01.03.2022
EPNOE Webinar Series
EPNOE Webinar Series
28.02.2022
Wsparcie dla studentów z Ukrainy.
Poprzednia
1
...
6
7
8
...
21
Następna