Wydziałowa Komisja Rekrutacyjna

Biuro Rekrutacji Wydziału Technologii Żywności

 

Skład osobowy Komisji na studia stacjonarne I stopnia dla kierunków: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Dietetyka, Browarnictwo i Słodownictwo oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, na rok akademicki 2018/2019:

 

Przewodniczący:

Prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

Przedstawiciel studentów:

Inż. Agnieszka Bisztyga

Członkowie:

Dr inż. Joanna Kruk
Dr Łukasz Byczyński
Dr inż. Marek Zdaniewicz

Sekretarze:

Dr inż. Agnieszka Pluta-Kubica
Dr inż. Ewelina Jamróz
Dr inż. Karolina Królikowska

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne I stopnia: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków, pokój:

Dyżury: Poniedziałek - Piątek: 9.00-12.00,

Tel.: 500 642 297

e-mail: rekrutacja.wtz@ur.krakow.pl

 

Skład osobowy Komisji na studia niestacjonarne I stopnia dla kierunku: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, na rok akademicki 2018/2019:

 

Przewodniczący:

Prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

Przedstawiciel studentów:

Inż. Agnieszka Bisztyga

Członkowie:

Dr Gabriela Zięć
Dr inż. Paulina Pająk
Dr Kinga Topolska

Sekretarze:

Dr Iwona Tesarowicz
Dr Lidia Krzemińska-Fiedorowicz

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne I stopnia: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Dyżury: Poniedziałek - Piątek: 9.00-12.00,
 
Tel.: 500 642  076
 

 

Skład osobowy Komisji na studia stacjonarne II stopnia dla kierunków: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Dietetyka, oraz Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, na rok akademicki 2018/2019:

 

Przewodniczący:

Dr hab. Aleksandra Duda-Chodak

Przedstawiciel studentów:

Dominika Gubała

Członkowie:

Dr Maja Grabacka
Dr inż. Magdalena Franczyk-Żarów
Dr hab. inż. Krzysztof Buksa

Sekretarze:

Dr Łukasz Skoczylas
Dr Jagoda Majcherczyk

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia stacjonarne II stopnia: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Dyżury:  Poniedziałek - Piątek: 9.00 - 12.00, pokój 1.29

Tel.:  500 642 297, 500 642 076
 

 

Skład osobowy Komisji na studia niestacjonarne II stopnia dla kierunków: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka oraz Dietetyka, na rok akademicki 2018/2019:

 

Przewodniczący:

Prof. dr hab. inż. Jacek Domagała

Przedstawiciel studentów:

Inż. Agnieszka Bisztyga

Członkowie:

Dr inż. Grzegorz Fiutak
Dr inż. Urszula Goik
Dr inż. Wiktor Berski

Sekretarze:

Dr Urszula Błaszczyk
Dr inż. Maciej Kabziński

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne II stopnia: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Dyżury: wtorek i czwartek: 10.00 - 14.00

Tel.: 12 662 47 62, 12 662 47 90
 
Zachęcamy do kontaktu mailowego:
 
 
Przedstawiciel Wydziału do Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej: Dr inż. Marek Zdaniewicz
 
Sekretarz-koordynator WKR: Dr inż. Agnieszka Pluta-Kubica
 
Regulamin rekrutacji

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2019 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR