Wewnętrzny System Zapewniania Jakości Kształcenia
- Procedura dyplomowania oraz przygotowania prac dyplomowych przez studentów Wydziału Technologii Żywności - Pobierz
- Procedura oceny jakości kształcenia - Pobierz
- Procedura weryfikacji osiągania zakładanych efektów kształcenia - Pobierz
- Procedura rozwiązywania sytuacji kryzysowych - Pobierz
- Procedura postępowania przy przenoszeniu i uznawaniu zajęć zaliczonych przez Studenta w jednostce organizacyjnej UR lub w innej uczelni - Pobierz
- Procedura zgłaszania i zatwierdzania szczegółowych programów nowych przedmiotów oraz wprowadzania ich modyfikacji - Pobierz
- Wzór sylabusa - kierunek: Browarnictwo i Słodownictwo - Pobierz
- Wzór sylabusa - kierunek: Dietetyka - Pobierz
- Wzór sylabusa - kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Pobierz
- Wzór sylabusa - kierunek: Jakość i Bezpieczeństwo Żywności - Pobierz
- Wzór sylabusa z objaśnieniami - Pobierz
- Zasady i tryb potwierdzania efektów uczenia się - Pobierz
- Wniosek o : zatwierdzenie, modyfikację, aktualizację szczegółowego programu przedmiotu - Pobierz