toggle menu
Search
FACULTY
Authorities
About
Structure
Contact
AUTHORITIES
Profil Absolwenta
Spotkania Absolwentów
Informacje i oferty współpracy
Centrum Transferu Technologii
Wydarzenia cykliczne
STRUCTURE
Department of Animal Products Processing
Department of Biotechnology And General Technology of Food
Department of Carbohydrate Technology and Cereal Processing
Department of Chemistry
Department of Engineering and Machinery for Food Industry
Department of Fermentation Technology and Microbiology
Department of Food Analysis and Evaluation of Food Quality
Department of Human Nutrition and Dietetics
Department of Plant Products Technology and Nutrition Hygiene
FIELDS OF STUDY
Dziekanat
Plany zajęć
Organizacja roku
Programy studiów
Studenci niepełnosprawni
Erasmus
Prace dyplomowe
Centrum Kultury i Kształcenia Ustawicznego
Wydziałowa Rada Samorządu Studentów
Samorząd doktorantów
Studium Doktoranckie
Sprawy socjalne
Koła Naukowe
Praktyki studenckie
Systemy informatyczne
Biblioteka
Biuro Karier
USOS
Poczta elektroniczna
STUDY IN ENGLISH
Rekrutacja
Domy studenckie
Pomoc materialna
Bilety MPK
Oferta sportowa
Zespoły muzyczne
Studia I stopnia
Studia II stopnia
Studia jednolite
Studia III stopnia
Study in English
Studia podyplomowe
Uniwersytet dla młodzieży
Uniwersytet Trzeciego Wieku
FIELDS OF RESEARCH
Konferencje
Czasopisma
Publikacje
Kierunki badań
Oferta naukowo-badawcza
Laboratoria i aparatura
Stacje badawcze
Projekty badawcze
Stowarzyszenia naukowe
Centrum Transferu Technologii
Inne 2
Inne 3
Faculty of Food Technology
UAK
FoFT
Authorities
Authorities - Dean
Dean
prof.
dr hab. Aleksandra Duda-Chodak
address:
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
phone:
+48 12 662 47 45, +48 12 662 47 49
e-mail:
aleksandra.duda-chodak[a]urk.edu.pl
room: 1-34
Dean
Vice Deans
Discipline Coordinator
Faculty of Food Technology
Faculty of Food Technology
FFT
Site editor:
mgr inż. Andrzej Buczek
Enable JavaScript to ensure
website accessibility