Study in English

Food Technology and Human Nutrition - Discipline: Food Technology

 

Faculty: Food Technology 

Main field: Food Technology and Human Nutrition

Discipline: Food Technology 

Program Director: dr. hab. Aleksandra Duda-Chodak, prof. UR

Contact person: dr. hab. inż. Emilia Bernaś, emilia.bernas@urk.edu.pl

Fees: the candidates are requested to pay enrolment fee of 20 EUR

Tuition fee: 1 625 EUR/ semester 

Accommodation in student house 100 EUR per month

 

Students limit: 15 persons

English  B2 level by means of Common European Framework of Reference for Languages – CEFR or equivalent

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
© 2020 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR