Efekty uczenia się

Efekty dla kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
–studia I stopnia–Stacjonarne

–studia II stopnia–Stacjonarne

–studia I stopnia–niestacjonarne

–studia II stopnia–niestacjonarne

 

Education effects of main field of Food Engineering
–2nd degree studies–

 

Efekty dla kierunku Dietetyka
–studia I stopnia–Stacjonarne

–studia II stopnia–Stacjonarne

–studia II stopnia–Niestacjonarne

 

Efekty dla kierunku Browarnictwo i Słodownictwo
–studia I stopnia–Stacjonarne

 

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2022 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK