Dziekanat



Dziekanat Wydziału Technologii Żywności
30-149 Kraków, ul. Balicka 122


 Prodziekani ds. Kierunków

Dietetyka, Towaroznawstwo, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, Browarnictwo i Słofownictwo:

dr hab Aleksandra Duda-Chodak


Dyżury: pokój 1-29
Godziny przyjęć: Wtorek 9.00-10.00

Technologia Żywności i Żywienie Człowieka: prof. dr hab. inż. Jacek Domagała
Dyżury: pokój 1-28
Godziny przyjęć: Poniedziałek 8.30-9.30
Piątek 12.30-13.30

 


Kierownik Dziekanatu

mgr inż. Elżbieta Pieczko
tel.: 12 662 47 49
email: wtzyw@urk.edu.pl

 


Studia stacjonarne

tel.: 12 662 47 48, 12 662 47 49
email: wtzyw@urk.edu.pl
Godziny otwarcia dziekanatu:
poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek w godz.: 10.00-13.00
środa - dziekanat nieczynny

mgr inż. Bożena Firek - Io TŻ spec. TŻ
mgr inż. Agnieszka Berdychowska - Io TŻ spec. ŻCz, BiB, BŻ Io JiBŻ
mgr inż. Katarzyna Tekieli - IoTOW, Io Diet., IIo Diet., Io BiS., pomoc materialna
Małgorzata Kłapyta - IIo TŻ, IIo JiBŻ

 


Studia niestacjonarne

tel.: 12 662 47 48, 12 662 47 49
email: wtzyw@urk.edu.pl
Godziny otwarcia dziekanatu:
poniedziałek, wtorek, czwartek, piątek, sobota (wybrane) w godz.: 10.00-13.00
środa - dziekanat nieczynny

Małgorzata Kłapyta - Io TŻ, IIo TŻ, IIo Diet.

 

 


Koordynator USOS

tel.: 12 662 47 52
email: andrzej.buczek@urk.edu.pl
mgr inż. Andrzej Buczek

 

Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz
helpdesk tel.: 4444
helpdesk e-mail: helpdesk[a]urk.edu.pl
© 2018 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Dział Informatyki UR