Luty 2021
Udostępnij:

Dyżury Komisji Rekrutacyjnej


Skład osobowy Wydziałowego Zespołu Rekrutacyjnego na studia stacjonarne II stopnia dla kierunku: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Dietetyka na rok akademicki 2020/2021:

 

Przewodniczący:

Dr hab. Aleksandra Duda-Chodak, prof. UR - przewodnicząca zespołu wydziałowego (w okresie urlopu przewodniczącej dr hab. inż. Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, prof. UR)

 

 

Członek:

Dr inż. Anna Dobosz-Kobędza

 

Sekretarz:

Dr hab. inż. Magdalena Franczyk-Żarów profesor UR

 

Adres Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej na studia niestacjonarne II stopnia: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków

Dyżury: poniedziałek - piątek 9.00-12.00, pokój: 1.52

Tel.: 782 516 205, 669 680 010

e-mail: rekrutacja.wtz@urk.edu.pl

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK