Marzec 2019
Udostępnij:


ERASMUS+ Rekrutacja na rok akademicki 2019/2020
Rekrutacja jest jednorazowa i odbywa się  na podstawie dostarczonych dokumentów oraz rozmowy kwalifikacyjnej w j. angielskim.

Dokumenty wymagane do rekrutacji:

  • zgłoszenie do programu,
  • list motywacyjny,
  • certyfikat dotyczący znajomości języka obcego,
  • lista przedmiotów, które będą realizowane podczas pobytu w Uczelni zagranicznej. Wybierane przedmioty muszą być na tym samym stopniu, na którym studiuje obecnie kandydat, a treści realizowane przez te przedmioty powinny umożliwiać osiągnięcie tych samych efektów kształcenia co przedmioty, które student realizowałby w kraju. Oznacza to, że te same przedmioty mogą być właściwe dla studenta z kierunku np. Technologia żywności i żywienie człowieka, ale niekoniecznie będą właściwe dla studenta tego samego roku studiów, ale na kierunku Dietetyka. Przy wyborze przedmiotów proszę zwracać uwagę na fakt, że niektóre z nich są „wybieralne” i nie ma gwarancji że będą realizowane w okresie wymiany.

 
Wybrać można tylko te Uczelnie zagraniczne, z którymi UR ma podpisane umowy w ramach programu Erasmus+. Lista uczelni oraz wniosek znajdują się na stronie UR w zakładce Erasmus+.

Praktyki w ramach programu Erasmus – wymagana jest zgoda pisemna jednostki zapraszającej.

Dokumenty będą przyjmowane w dniach:

21.03.19 godz. 12.00-14.00 pokój 1.93

22.03.19 godz. 8.30-10.00. pokój 1.13

26.03.19 godz. 12.00-14.00 pokój 1.13

28.03.19 godz. 12.00-14.00 pokój 1.93

 
Termin rozmowy kwalifikacyjnej zostanie podany  po 1.04.19 r

Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Wydział Technologii Żywności
ul. Balicka 122
30-149
Kraków
12 662 47 48
12 662 47 48
wtzyw[a]urk.edu.pl
ESP:/URKRAKOW/wtz

Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21
© 2023 Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Projekt i wykonanie strony: Centrum Informatyki URK